Tietoa meistä

Johanna K. Design on perustettu vuonna 2004. Tuotanto on kehittynyt vuosien saatossa  käsikäyttöisen neulekoneen kautta massiivisien teollisien neulekoneiden kanssa työskentelyyn. Neuleet ovat vieneet mennessään ja tuotevalikoima onkin painottunut lasten  neuleisiin.

Kaikki tuotanto neuloksesta valmiiseen tuotteeseen tapahtuu Johanna K. Designin tehtaalla Taivassalossa. 

 Ympäristö on ollut alusta asti punainen lanka tuotesuunnittelussa. Laadukkaat langat  neuloksiin tulevat Itävallasta. Niin villa, merinovilla kuin puuvillakin on saanut Global Organic Textile Standard GOTS- sertifioinnin eli kaikki käyttämämme materiaali on luomulaatuista. Neulos on korkeatasoista, hyvin käyttöä ja ikää kestävää miellyttävän ohutta kirjoneuletta tai mukavan joustavaa 1x1 joustinneulosta.  Oikein huollettuna ja säilytettynä neule onkin pitkäikäinen ystävä.

Valikoimista löytyvät pehmolelut valmistetaan neuletuotannossa syntyvästä leikkuujätteestä. Täyte on peittojen valmistuksessa syntyvää ylijäämämateriaalia, saumurin leikkuujätettä. Pehmolelut on tarvittaessa mahdollista täyttää uudelleen käsin ommellun täyttöaukon kautta. Kysy vinkkiä mikäli pehmosi kaipaa "ryhdin" palautusta!

Kaikissa tuotteissa keikkuu mukana pieni tarina tai käyttöohje lappunen. Pahviset laput leikataan käytetyistä pahvilaatikoista paikallisessa kehitysvammaisten päivä- ja työtoimintakeskus Messissä. 

 

 Verstaan yhteydessä on pieni myymälä. Tervetuloa tutustumaan tuotantoon sekä hypistelemään ja tekemään ostoksia! 


Yhteyttä meihin voi ottaa tietenkin myös sähköpostilla info(at)johannakdesign.com tai lähettämällä postia Hakkenpääntie 589, 23310 Taivassalo.