Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE

Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste

REKISTERINPITÄJÄ

Rekisterinpitäjä
Johanna K. Design
Hakkenpääntie 589
23310 Taivassalo
+358456526981
y- tunnus 1930026-5


HENKILÖTIETOJEN KERÄÄMINEN JA KÄYTTÖTARKOITUS
Henkilötietojen käsittely perustuu henkilötietolain 8 pykälän 1 momentin 1, 2, 5 ja 7 -kohtiin.
Rekisterinpitäjä käyttää asiakkaiden tai potentiaalisten asiakkaiden henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti seuraaviin tarkoituksiin:
• asiakassuhteen hoitaminen ja kehittäminen
• tuotteiden ja palvelujen tarjoaminen ja toimitus
• maksaminen, maksujen valvonta ja perintä
• rekisterinpitäjän tuotteiden ja palvelujen markkinointi ja etämyynti sekä
• rekisterinpitäjän liiketoiminnan kehittäminen ja siihen liittyvä asiakaspalvelun kehittäminen.

Rekisterin pääasiallinen käyttötarkoitus on www. johannakdesign.com:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää Johanna K. Design:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.


REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

• Henkilön etu- ja sukunimi
• Sähköpostiosoite
• Postiosoite
• Puhelinnumero
• Tiedot käsitellyistä tilauksista
• Tilausten seurantatiedot


REKISTERITIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Tietoja säilytetään koko asiakasssuhteen jatkumisen ajan. Käsittelemme kaikki asiakkaan tiedot luottamuksellisesti ja huolellisesti.

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin tiedot kerätään tietokantoihin, jotka on suojattu palomuurein, salasanoin sekä muilla teknisillä keinoilla. Tietoihin on käyttöoikeus vain Johanna K. Design:lla.


REKISTERITIETOJEN LUOVUTTAMINEN

Emme luovuta asiakkaidemme tietoja koskaan kolmansille osapuolille emmekä vie tietoja Suomen ulkopuolelle.


EVÄSTEET JA TIETOJEN ANALYSOINTI

Käytämme sivuillamme ns.cookie-toimontoa eli evästeitä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen verkkokaupassamme. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka talletetaan asiakkaan selaimeen. Keräämme tietoa asiakkaan vierailemista sivuista ja käyttämistä toiminnoista. Evästeet eivät kerää henkilötietoa eikä vahingoita käyttäjän tietokonetta tai tiedostoja. 
Evästeet voi kytkeä kokonaan pois selaimesta. Tämä tapahtuu esimerkiksi Internet Explorerissa Työkalut-vaikosta löytyvät ”Internet asetukset”- valikon kohdasta ”Suojaus”. On kuitenkin hyvä huomioida, että verkkokauppamme käyttö edellyttää evästeiden hyväksymisen.
Tietojen analysointiin käytämme Google Analytics –palvelua. Google Analytics tiedoista ei voi päätellä yksittäisen asiakkaan identiteettiä tai tietoja.


ASIAKKAAN OIKEUDET

Asiakkaalla on oikeus saada tarkistaa itseään koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua, pyytää asiakastietojen poistamista sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa. Asiaa koskevat pyynnöt osoitetaan Johanna K. Design:n asiakaspalveluun. Jos haluat lisätietoa menettelytavoistamme tai haluat esimerkiksi lopettaa uutiskirjeen tilaamisen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme: info@johannakdesign.com

TIETOJEN MUUTTAMINEN

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä tietoja.

12.9.2017